Examenvrees

Examenvrees overwinnen?

Wanneer dit ’n diepe wens van je is, dan is het moment gekomen te overwegen ’n Examenvrees-Healing te nemen in ons Centrum “de Ruimte”. Je zult daarna letterlijk de ruimte ervaren, die je nodig hebt om in alle rust af te rijden of ’n ander belangrijk examen af te leggen. Hoeveel mensen zijn er niet, die precies weten wat het goede antwoord is en waar je het in het boek vinden kunt. Zodra ze echter achter de examentafel zitten, lijkt het wel of hun geheugen ze totaal in de steek laat en het hoofd helemaal op slot zit. Zo gaat het bij velen van ons ook bij het afrijden. Tijdens de lesperiode gaat het goed tot uitstekend, maar zodra ’n officiële examinator naast hen komt zitten raken ze volledig van slag, maken ze fout op fout en zakken ze steeds weer.

Wanneer jij jouw huiswerk goed gedaan hebt, laat je dan niet langer blokkeren door examenvrees en maak ‘n afspraak voor ’n Examenvrees-Healing. Doe de dag of ochtend vóór jouw examen ’n Examenvrees-Healing, waardoor je vrij bent van blokkerende spanningen, waardoor je het door jou geleerde in de goede volgorde herinnert en in staat bent de juiste handelingen op het juiste moment te verrichten, ongeacht van wat er om jou heen gebeurd. Het verschil tussen slagen en niet-slagen is één Examenvrees-Healing!

Jouw financiële tegenenergie voor ’n behandeling van 75-90 minuten bedraagt € 110.

Wil jij slagen? Bel dan voor ’n afspraak 06.533.67.534 of mail naar info@centrumderuimte.nl

Referenties
Ik ben een jongen van 18 jaar en was al twee keer gezakt voor mijn rij-examen. Na de tweede keer zakken wilde ik de derde keer mijn rijexamen écht halen en hier alles voor doen. Mijn moeder kwam met het idee een soundhealing te ondergaan bij Joop. Dit heb ik gedaan in de ochtend voor mijn examen. Ik voelde me tijdens de soundhealing tot rust komen en op mijn gemak.  Vooral de gongmassage vond ik speciaal omdat ik de trillingen in mijn hele lichaam intens voelde. De ademhalingsoefening die Joop mij leerde vond ik erg behulpzaam en fijn. Vlak voor mijn rijexamen heb ik deze herhaald en op dat moment merkte ik dat mijn zenuwen minder werden. Mede dankzij de gong, de klankschalen en de hulp van Joop heb ik mijn rijbewijs gehaald. Wat een opluchting en ik ben hier zeer dankbaar voor.

Roshèn
11 december 2020

Ik ben dus eindelijk geslaagd voor mijn taxi-examen. Eerst kon ik het nog niet geloven, dacht dat ik het gekregen had, want ik zei in het begin bij kennismaking bij deze examinator: “Ik moet het dit keer wel gaan halen hoor!” Was dit keer wel minder gestrest dan vorige keren. Maar voelde nog wel spanningen. Heb wel nog wat foutjes gemaakt. Het was niet helemaal perfect. Nou Joop, nogmaals bedankt voor de klankbehandeling. Het was een hele belevenis. De volgende keer kom ik weer eens naar een concert, want dat vind ik ook prachtig.

Tot ziens, liefs van .
29 oktober 2016