Referenties

Referenties klankschaalconcerten

English – Engels – Englisch

Joop, I first met you in 2010, through a friend of me and we had the most illuminating 5 hour meeting. You touched my heart. Then we had the exclusive Reiki-weekend at your spiritual retreat and now you are doing a singing-bowls-concert and the World-Meditation to open “the Mirror of Love Gathering” on the 11.11.11. in Amsterdam. The Honour is ours, we all love you immensely for everything that is you, this is just a small gift of our appreciation, we will enjoy this Glorious waking Day.
Richard, September 2011

Dear Joop, I want to personally thank you for the concert last Sunday. I feel you are someone who truly understands the meaning of “serious fun”, that combination of soul, clarity and light, that makes it possible to face the challenges of life with a merry attitude. I hope to be here soon again.
Hugs, Cindy, December 2011

Nederlands – Dutch — Holländisch

Even wil ik jou heel hartelijk danken voor de fijne Klankschaalervaring. Ik vertelde je van mijn ervaring tijdens de Klankschaalbehandeling, hoe het hevig door mijn rechterbeen heen trok. Ik vertelde het ook aan E., die dezelfde ervaring had gehad. Zij mailde mij gisteren. “Het was inderdaad fijn en mijn knie gaat zo goed, dat ik vandaag de sterren van de hemel tenniste, nadat ik gisteren de hele dag gedanst had”. Zelf heb ik gisteren genordicwalked en vanmorgen ook heerlijk getennist, geen greintje last van mijn knie! Dankjewel!
Christiaan, november 2010

Hallo Joop, heel veel dank voor de bijzondere workshop en het Klankschalenconcert. We krijgen van iedereen in onze omgeving complimenten, omdat we er zo gelukkig en energiek uitzien. En dat al na één dag oefenen. ’n echte opsteker!
Tanja, april 2011

Joop, het voelde gisteren tijdens het Klankconcert weer heel prettig. Het blijft me fascineren en ’n heel rustig gevoel geven, dat als ik bij je in de Ruimte binnenkom er een weldadige energie in mij stroomt. Ik kan het niet goed omschrijven, maar zelfs nu ik het omschrijf kan ik het oproepen en voelen.
Corine, november 2012

Hallo Joop, het was een bijzondere ervaring, het klankschaalconcert gisteren. Niet wetende wat er precies zou gebeuren, was het heel verrassend voor mij dat jullie ook dicht naar iedereen toe gingen met de (veel verscheidene) instrumenten. De zware, in je lijf voelende gongen, tot en met de prikkelende geluiden van de kleinere instrumenten waren een beleving. Het samenzijn op o.a deze manier in alle openheid en liefde waardeer ik erg. Dank jullie voor de inzet en het warme onthaal. Ik ervoer de sfeer als rustgevend en ontspannen. Op het moment dat het goed voelt kom ik graag nogmaals ervaren.
Warme groet, Jan, 7 juli 2014

Naar mijn mening de beste plaats voor een klankschalenworkshop op een van de mooiste plekken op de Veluwe waar bomen en vogels de boventoon voeren en je de rust vindt die velen van ons zo hard nodig hebben. Ook voor het beleven van een of meerdere klankschalenconcerten beveel ik dit ten zeerste aan. Centrum de Ruimte een van de betere klankschalen-adressen.
Joop O. , 18 juni 2021