Soundhealing

Soundhealing

Soundhealingsessies – Klankschaalhealing – Klankschaalmassages

Drie namen voor één en dezelfde soort sessies, die we verder Soundhealing noemen. Via klanken kun je vreugde, blijdschap, rust, ontspanning en geluk ervaren, want de klanken tijdens ’n Soundhealing dringen door tot in de diepste lagen van je bewustzijn. En wanneer je jezelf daarvoor kunt openstellen, zul je ervaren, dat je steeds meer in balans en in je kracht komt. Voordat je op de tafel plaats neemt, vraag ik je naar eventuele pijnplekken in jouw lichaam. Vervolgens nodig ik je zo nodig uit op ’n rugloze stoel te gaan zitten voor ’n inleidende gonghealing. Tijdens de daarop volgende klankschaalhealing, die in totaal ’n uur duurt, lig je heerlijk ontspannen op ’n brede massagetafel en wordt je omringd door bronzen klankschalen. De door jou aangegeven pijnplekken krijgen gedurende de sessie extra aandacht. Deze klankschaalhealingen zijn zeer helend bij lichaamspijnen, trauma’s, stervensbegeleiding, rouwverwerking, als onderdeel van regressietherapie, slapeloosheid, burn-out e.d. Ook bij “normale” massages kunnen schalen op het lijf worden toegepast. De klanken van de door ons te gebruiken instrumenten, schalen/gongs e.d. hebben ’n helende werking op ons lichaam en geest. Tijdens ‘n klankschaalhealing krijg je schalen, die met behulp van kloppers in werking worden gezet, naast en soms op je lichaam. We beginnen de healing met de gong, ’n geweldige ervaring!

Daarna gaan we verder op deze tafel, waarop je omringt ligt door schalen en kristallen. Tijdens ’n klankschaal-healing is er sprake van een nog diepere werking, het trillingsveld neemt toe en er ontstaat ’n zeer krachtig energieveld, dat doorwerkt in ons lichaam en geest. En weet, dat wanneer je het cadeau van emoties zou mogen ervaren, wij jou daarbij op een deskundige wijze begeleiden. Jouw tegenenergie voor ’n Privé Soundhealing van ongeveer 1½ uur bedraagt € 110. Het is mogelijk deze Soundhealing ook met 2 personen gelijktijdig te beleven, de totaalprijs wordt dan € 160. Op afspraak kan dat ook s’avonds of in het weekend.

Examenvrees overwinnen?
Wanneer dit ’n diepe wens van je is, dan is het moment gekomen te overwegen ’n Examenvrees-Healing te nemen in ons Centrum “de Ruimte”. Je zult daarna letterlijk de ruimte ervaren, die je nodig hebt om in alle rust af te rijden of ’n ander belangrijk examen af te leggen. Hoeveel mensen zijn er niet, die precies weten wat het goede antwoord is en waar je het in het boek vinden kunt. Zodra ze echter achter de examentafel zitten, lijkt het wel of hun geheugen ze totaal in de steek laat en het hoofd helemaal op slot zit. Zo gaat het bij velen van ons ook bij het afrijden. Tijdens de lesperiode gaat het goed tot uitstekend, maar zodra ’n officiële examinator naast hen komt zitten raken ze volledig van slag, maken ze fout op fout en zakken ze steeds weer.

Wanneer jij jouw huiswerk goed gedaan hebt, laat je dan niet langer blokkeren door examenvrees en maak ‘n afspraak voor ’n Examenvrees-Healing. Doe de dag of ochtend vóór jouw examen ’n Examenvrees-Healing, waardoor je vrij bent van blokkerende spanningen, waardoor je het door jou geleerde in de goede volgorde herinnert en in staat bent de juiste handelingen op het juiste moment te verrichten, ongeacht van wat er om jou heen gebeurd. Het verschil tussen slagen en niet-slagen is één Examenvrees-Healing!

Jouw financiële tegenenergie voor ’n behandeling van 75-90 minuten bedraagt € 110.

Wil jij slagen? Bel dan voor ’n afspraak 06.533.67.534 of mail naar info@centrumderuimte.nl

Referentie
Ik ben dus eindelijk geslaagd voor mijn taxi-examen.
Eerst kon ik het nog niet geloven, dacht dat ik het gekregen had,
want ik zei in het begin bij kennismaking bij deze examinator: “Ik moet het dit keer wel gaan halen hoor!”
Was dit keer wel minder gestrest dan vorige keren. Maar voelde nog wel spanningen. Heb wel nog wat
foutjes gemaakt. Het was niet helemaal perfect.
Nou Joop, nogmaals bedankt voor de klankbehandeling. Het was een hele belevenis.
De volgende keer kom ik weer eens naar een concert, want dat vind ik ook prachtig.

Tot ziens, liefs van .
29 oktober 2016