Stoelmassage

Stoelmassage

Stoelmassage met gebruik van klankschalen.
Deze vorm van stoelmassage is bijzonder aangezien ook klankschalen worden toegevoegd. Deze individuele behandeling is een weldaad voor lichaam en geest. Je zit gekleed op een comfortabele massagestoel waarin je heerlijk kunt ontspannen. Allereerst ontvang je een massage van je rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen. Vervolgens kun je nog dieper ontspannen door de klanken van de klankschalen. Deze schalen worden ook tegen je lichaam aan gezet waardoor de trillingen nog meer voelbaar zijn en dieper zullen doordringen in je cellen.

Wat kan een stoelmassage je brengen?
Een heerlijk rustmoment waarin je wordt uitgenodigd om met je aandacht enerzijds meer naar je lichaam te gaan/ te luisteren en anderzijds uit je hoofd te gaan. De aanraking zal je ontspanning en een prettig gevoel geven. Aanraking kan tevens leiden tot meer (lichaam)bewustwording. Uit onderzoek blijkt dat massage leidt tot veel fysieke voordelen zoals minder spierspanning. De biochemie verbetert bijvoorbeeld verlaging van het cortisol (stresshormoon) en verhoging van serotonine/dopamine in de hersenen waardoor de stemming positief wordt beïnvloed. De circulatie van het bloed wordt verhoogd en zo ook de circulatie binnen het lymfesysteem waardoor de afweer verbetert.

De werking van de klanken van de klankschalen is zowel groots als subtiel. Aangezien ons lichaam voor 70% uit water bestaat zullen de klanken tot diep in ons lichaam resoneren. De klanken scheppen nog meer ruimte in ons lichaam en onze ziel. De schalen worden aangeslagen met kloppers en rondom jou bewogen en tegen je lichaam aan gezet.

Duur 45 minuten, tegenenergie 40 euro.

Wie is Monique?
Met veel plezier assisteer ik Joop bij zijn klankreizen. Ik heb jarenlang stoelmassages gegeven binnen een zorginstelling. De dankbaarheid en ontspannen gezichtsuitdrukking die mensen toonden na afloop van de massage ontroerden mij regelmatig. De toevoeging van de (werking) van de klankschalen zal nog meer in beweging zetten bij de ontvanger. Letterlijk omdat de waterhuishouding en cellen in het lichaam door de trillingen gaan resoneren en figuurlijk omdat de klanken mensen raken in hun hart en ziel. Elk mens is weer anders en ervaart op zijn/haar manier. Alles is goed en mag er zijn. Ik zal met liefde en oprechte aandacht je behandelen en je zult je gegarandeerd een ander mens voelen.

Behalve in de Ruimte geef ik ook behandelingen in Nijmegen of indien mogelijk bij je thuis. Mocht je vragen hebben of een afspraak willen maken dan kun je me bellen op 06-10502358 of mailen naar monique@centrumderuimte.nl. Ik geef ook massages in Nijmegen, zie www.ontspannenbijmomo.nl.

Referenties

Dank je wel voor de stoelmassage met klankschalen. Het heeft mij gebracht bij mijzelf en veel ruimte te geven. Fijn om te ontvangen.

Bertha, 8 januari 2022.

Lieve Joop en Monique,
Heb heerlijk genoten van de stoelmassage en de gong van afgelopen zaterdag🙏 voor herhaling vatbaar😊💃…
Lieve groet en een mooie dag,

Charlotte, 8 maart 2021