Workshops

Workshops

Workshop “Basiskennis werken met Klankschalen”

Zelf klankschalen leren toepassen met al haar mogelijkheden en variaties? Dat kan in onze workshop “Basiskennis werken met Klankschalen”. Met de aan te reiken vaardigheden kun je Klankschalen inpassen in werksituaties met kinderen en volwassenen, in zowel bedrijven, instellingen (als therapeutische behandelingen), in sauna’s, wellnesscentra etc., maar ook en vooral voor jezelf!!

De werking van klankschalen voegt zoveel toe! Ervaring of het al in het bezit hebben van ’n schaal is niet nodig.

Deze eendaagse workshop wordt gegeven van 10.00 tot 16.30 uur op:

Vrijdag 5 mei 2023
Vrijdag 15 september 2023

Het maximum aantal deelnemers voor deze workshop bedraagt 8 personen.

Uiteraard ga je in het laatste deel van de workshop heerlijk genieten van ’n miniconcert door Joop. Jouw financiële tegenenergie bedraagt totaal € 125,00.
Aanmelden/info: info@centrumderuimte.nl of via 06.533 67 534

Workshop “Workshop Klank- & Resonantietherapeut”

Deze tweedaagse opleiding tot Klank- en Resonantietherapeut wordt gegeven op vrijdag 28 april 2023 10.00 t/m zaterdag 29 april 2023 16.00 uur (volgeboekt) of op vrijdag 3 november 2023 10.00 t/m zaterdag 4 november 2023 16.00 of op twee opeenvolgende dagen, die ons samen uitkomen.

Het aantal deelnemers aan de Workshop kan variëren van 1 tot maximaal 4 personen. In deze intensieve workshop leer je met gebruikmaking van Gongs en groepen klankschalen, cliënten zittend en liggend te behandelen. Elke cursist wordt tijdens de workshop behandeld en behandelt zelf de andere deelnemer.

De financiële tegenenergie bedraagt € 395 p.p. In deze tegenenergie zijn inbegrepen: btw-koffie/thee-lunch-logies en ontbijt.

In de periode hierna worden examen- & terugkomdagen afgesproken.

Referenties op bijwonen workshop “Klank- & Resonantietherapeut

Hi lieve Joop,

Tijdens een bezoek aan je mooie centrum heeft de Grote tamtamgong mijn hart geraakt. Op slag verliefd bij het horen en voelen van de wonderbaarlijke trillingen. Door deze onvergetelijke ervaring wilde ik, dat ook andere mensen dit konden ervaren. Daarom heb ik me ingeschreven voor de opleiding Klank- en Resonantie therapeut. Deze opleiding heb ik vol verwondering doorgemaakt! Aan de hand van de “meester” reisde ik door een wereld vol klank en resonantie. Een totaal nieuwe wereld voor mij! De klanken gaven mij aandacht en brachten mij in vervoering. Zij vertelden mij “op kousevoetjes” waar de schoen wrong….ze raakten diepere lagen aan in mij. Joop heeft mij stap voor stap de mogelijkheden van deze oerinstrumenten getoond. Met eindeloos geduld en vol liefde. Ieder instrument kwam ruimschoots aan de beurt. De grote Gongen, de Klankschalen, ieder instrument met zijn eigen klank en kleur. Het laten zingen van de schalen heeft mij klamme handen en zweet bezorgd. Dit was het meer dan waard. Mijn zelfvertrouwen groeide met het uur. Na 2 volle dagen mocht ik genieten van Joop’s behandeling, de klankhealing, en voelde mij dankbaar! Nadien ben ik nog 3 weekenden terug geweest, al dan niet met proefpersonen om de fijne kneepjes onder de knie te krijgen. Op 18 juli 2016 heb ik het certificaat mogen ontvangen, Dankjewel Joop, voor je heldere, uitgebreide en liefdevolle manier van lesgeven. Mijn leven is hiermee verrijkt. Momenteel geef ik 3x per week hele dagen gongmassage’s, klankhealings en klankschaalsessies. Het is een waar geluk.

Namasté, Jessica Miog

🌀🌀🌀

www.Gongmassage.nl – Uit ‘t Westen van het land


In oktober 2020 heb ik samen met twee collega’s de training Klank- & Resonantietherapeut gevolgd. Het was super, een prachtige ruimte waar de training werd gegeven, mooie omgeving, ruime informatie. Tegelijkertijd was er ook ruimte om lekker even bij te komen, genieten van de omgeving.

Heel hartelijk dank, Joop voor je tijd, aandacht en kennis, je bent een prettige, warme persoonlijkheid met heel veel kennis en de rust die je uit straalt en bij je hebt, is fantastisch!!

Warme groet,
MassagePraktijk Astrid Waanders